Despre noi

Înțelegerea fiscalităţii și menținerea la curent cu schimbarea legislației fiscale reprezintă o adevărată provocare în România. Într-un astfel de mediu în schimbare investitorii au nevoie de specialişti în măsură să explice legislaţia complicată şi implicațiile ei în termeni simpli.

Experienţa noastră
Suntem specialiști cu înaltă calificare în domeniul fiscalității care acoperă o gamă largă de servicii financiare sunt impozitarea, audit, contabilitate, due diligence și alte servicii de consultanță financiară şi în domeniul afacerilor. Suntem membri ai organismelor profesionale din România (CCF, CECCAR, CAFR) cu o vastă şi lungă experiență în furnizarea de servicii profesionale pentru întreprinderile mici și mijlocii care operează în diverse industrii.

Suntem capabili să furnizăm servicii de consultanță pentru clienți, asigurându-ne că ei plătesc impozitele în cel mai eficient mod şi că beneficiază de toate  avantajele și scutirile de taxe prevăzute de legislaţia din Romania.
Experinţa noastră în domeniile impozit pe profit, TVA, impozite cu reținere la sursă, sedii permanente, salarizare, analiză financiar-contabilă, due diligence ne recomandă ca profesionişti cu experienţă şi cu înaltă calificare.

Scopul nostru
Scopul nostru este de a răspunde nevoilor clienților în cea mai profesionistă și calitativă manieră. Lucrăm în strânsă colaborare cu clienții nostri pentru a înțelege afacerea acestora și a personaliza sarcina fiscalăîn cel mai eficent și eficace mod.

Acum, să începem!